Egyszerűen csak Jótisztítószerek
AlbaNoll - ipari tisztítószerek, graffiti eltávolítás, fémtisztítás, konyhai- és szálloda környezetbarát takarítószerek, fertőtlenítőszerek
Üdvözöljük az AlbaNoll ipari tisztítószerekkel, mosó- és mosogatószerekkel foglalkozó weboldalán!
Üdvözöljük az AlbaNoll ipari tisztítószerekkel, mosó- és mosogatószerekkel foglalkozó weboldalán! Vissza - ipari tisztítószerek, graffiti eltávolítás, fémtisztítás, konyhai- és szálloda környezetbarát takarítószerek, fertőtlenítőszerek
 
Bemutatkozás - ipari tisztítószerek, graffiti eltávolítás, fémtisztítás, konyhai- és szállodai környezetbarát takarítószerek, fertőtlenítőszerek
Célkitűzésünk, hogy mindig korszerű tisztítási megoldásokat kínáljunk, és ezzel együtt gyors, hatékony, gazdaságos és kényelmes szolgáltatást is nyújtsunk.
 

Munkánk során törekszünk arra, hogy minden érdeklődő, megrendelő igényeit a legmesszmenően figyelembevéve a legigényesebb tisztítási technológiát és terméket ajánlhassuk. Ennek érdekében több külföldi tisztítószer gyártó céggel is kapcsolatban állunk, melyek segítségével nem csak a szakmai hátteret biztosítjuk az Önök számára, hanem teljes körű termékválasztékot is garantálhatunk.

 

Fő beszállítónk az angol EVANS VANODINE cég, mely a minőségbiztosítás és a környezetbarát tisztítószerek biztos védjegye. Beszállítónk által gyártott összes termék átesik egy speciális vizsgálaton, mely biztosítja, hogy a termékben felhasznált felületaktív anyagok megfelelenek a hatályos EU szabályoknak.

 

Az általános higiéniai választék mellett - mely a szállodák, iskolák, éttermek és a nagykonyhák részére kínál teljes körű megoldást - felkészültünk több szakma speciálisabb igényeinek kielégítésre is.

 

 Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, hiszen beszállítóink között megtalálható a Belga WVT cég is, aki bármely tisztítási problémára rövid időn belül, gyors és gazdaságos terméket konstruál ipari felhasználók részére.

 

Célunk eléréséhez elengedhetetlen a közvetlen és személyes kapcsolattartás a vevőinkkel/érdeklődinkkel, valamint az ingyenesen kérhető szaktanácsadással egybekötött termékbemutató.

 

Kérem, forduljanak bizalommal hozzánk, hiszen számunkra az az igazi üzlet, ha partnereinek mindig számíthatnak ránk, termékeinkkel elégedettek, s ebből kifolyólag megbízható, stabil beszerzési forrásnak tekintenek bennünket!

 

© 2017 Alba-Noll Kft. Minden jog fenntartva.
E-mail: jotisztitoszerek@jotisztitoszerek.hu
Nagykonyhák | Szállodák | Ipari szerek | Sütödék, ételbárok | Biológiai szerek | Adagoló rendszerek
Főoldal - ipari tisztítószerek, graffiti eltávolítás, fémtisztítás, konyhai- és szálloda környezetbarát takarítószerek, fertőtlenítőszerek Kapcsolat - lépjen kapcsolatba tisztítószereket értékesítő cégünkkel Nyomtatás - ipari tisztítószerek, graffiti eltávolítás, fémtisztítás, konyhai- és szálloda környezetbarát takarítószerek, fertőtlenítőszerek Üdvözöljük az AlbaNoll ipari tisztítószerekkel, mosó- és mosogatószerekkel foglalkozó weboldalán! Üdvözöljük az AlbaNoll ipari tisztítószerekkel, mosó- és mosogatószerekkel foglalkozó weboldalán! Kapcsolat - lépjen kapcsolatba tisztítószereket értékesítő cégünkkel